About

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Britt Latour. Ik houd van schrijven en lekker buiten zijn in de natuur. Hardlopen, wandelen, fietsen, kamperen. Heerlijk! Op dit blog combineer ik die hobby’s door over mijn (hard)loopavonturen te schrijven.

Hike and run
Ik ben nieuwsgierig en wil altijd alles tot in detail weten. Zo begon ik, toen ik steeds fanatieker ging wandelen (hiken) en hardlopen, steeds meer informatie op te zoeken. Ik verslond tijdschriften, boeken en struinde het internet af op zoek naar handige weetjes en tips. Maar vaak kwam ik uit op een droog artikel vol termen als VO2-max, anaerobe zone en tapering (leg ik later wel een keer uit). Moest ik die termen weer gaan googelen. Of ik kwam op een website van een fanatieke (tri)atlete die minimaal 6 keer per week trainde (superknap, niet van toepassing hier). Of op het blog van een of andere quinoa-etende-fitgirl die meer tijd besteedde aan de perfecte selfie voor de spiegel in plaats van dat ze zich daadwerkelijk in het zweet werkte. Lekker realistisch allemaal. Waar zijn de normale mensen? De mensen die het heerlijk vinden om erop uit te trekken voor een hardlooprondje of een stevige wandeling, maar ook gewoon een baan en een sociaal leven hebben? Die niet bang zijn voor koolhydraten en die houden van chocola en een goed glas wijn. Nou, zo’n type ben ik dus πŸ™‚

Laat je inspireren, ga naar buiten!
Wat lees je in mijn blogs? Vooral veel over mijn hobby’s: reizen, hardlopen en wandelen. Met handige tips en mooie routes die voor (bijna) iedereen toepasbaar zijn. Ik wil je graag inspireren om ook eens wat vaker naar buiten te gaan. Of je nu traint voor een marathon of alleen wandelt op vakantie, dat maakt mij niet uit. Maar doe het! Trek je schoenen aan. Trek eropuit. Geniet van de buitenlucht!

Inmiddels is het hardlopen een wat uit de hand gelopen hobby geworden. Ik geef zelfs trainingen! Niet zomaar hardlooptrainingen, maar een combi van mindfulness, hardlopen en wandelen. Meer weten? Kijk dan eens op mindyourrun.nl of op de site van Mindful Run Nederland.

Veel leesplezier en laat gerust een berichtje achter!

Liefs,

Britt