About

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Britt Latour, ik ben 30 lentes jong. Ik houd van schrijven en nadenken. Nou ja, dat laatste daar houd ik eigenlijk helemaal niet altijd van, maar dat doe ik nu eenmaal. Genoeg hersenspinsels die ik vervolgens kan uiten op papier dus. Of op een blog. En dat geeft mij weer ruimte in mijn hoofd. En plezier bij het schrijven.

Hike and run
Ik ben nieuwsgierig en wil altijd alles tot in detail weten. Zo begon ik, toen ik steeds fanatieker ging wandelen (hiken) en hardlopen, steeds meer informatie op te zoeken. Ik verslond tijdschriften, boeken en struinde het internet af op zoek naar handige weetjes en tips. Maar vaak kwam ik uit op een droog artikel vol termen als VO2-max, anaerobe zone en tapering (leg ik later wel een keer uit). Moest ik die termen weer gaan googelen. Of ik kwam op een website van een fanatieke (tri)atlete die minimaal 6 keer per week trainde (superknap, niet van toepassing hier). Of op het blog van een of andere quinoa-etende-fitgirl die meer tijd besteedde aan de perfecte selfie voor de spiegel in plaats van dat ze zich daadwerkelijk in het zweet werkte. Lekker realistisch allemaal. Waar zijn de normale mensen? De mensen die het heerlijk vinden om erop uit te trekken voor een hardlooprondje of een stevige wandeling, maar ook gewoon een baan en een sociaal leven hebben? Die niet bang zijn voor koolhydraten en die houden van chocola en een goed glas wijn. Nou, zo’n type ben ik dus πŸ™‚

Laat je inspireren, ga naar buiten!
Wat lees je in mijn blogs? Vooral veel over mijn hobby’s: reizen, hardlopen en wandelen. Met handige tips en mooie routes die voor (bijna) iedereen toepasbaar zijn. Ik wil je graag inspireren om ook eens wat vaker naar buiten te gaan. Of je nu traint voor een marathon of alleen wandelt op vakantie, dat maakt mij niet uit. Maar doe het! Trek je schoenen aan. Trek eropuit. Geniet van de buitenlucht!

Veel leesplezier en laat gerust een berichtje achter!

Liefs,

Britt